Переглядів: 2377

Підводимо підсумки Конкурсу на участь сільських громад в проекті «Покращення умов виховання та фізичного розвитку дітей через облаштування сільських дитячих майданчиків»

Підводимо підсумки
Конкурсу на участь сільських громад в проекті
«Покращення умов виховання та фізичного розвитку дітей через облаштування сільських дитячих майданчиків»

15.07.2011 року в офісі ГО «Агентство стійкого розвитку Луганського регіону» (далі по тексту АСР), відбулося засідання комісії Конкурсу по відбору сільських громад для участі проекті «Покращення умов виховання та фізичного розвитку дітей через облаштування сільських дитячих майданчиків», який реалізується за підтримки Генерального Консульства Федеративної Республіки Німеччини.

На конкурс до АСР надійшло 12 анкет-заявок від сільських громад Луганської області, а саме з: Новоайдарського району – 2 заявки, Антрацитівського – 3, Сватівського – 2, Біловодського -3, Білокуракінського – 1, Старобільського -1. Всі анкети-заявки були заповнені та мали необхідні  додатки згідно умовам Конкурсу, тому були допущені до розгляду комісією Конкурсу. Завдання перед членами Комісії було не легке тому, що для участі в проекті треба було вибрати лише три громади. В  засіданні комісії Конкурсу прийняли участь представники та спостерігачі від німецького проекту GIZ, а також проектів ЄС/ПРООН, USAID та Луганської облдержадміністрації.

Після довгих дискусій між членами Комісії та виставлених кожним членом Комісії оціночних балів, було складено рейтинг претендентів, що отримали найбільш високий бал оцінки. Комісією були надані переваги тим заявкам, в яких було чітко та детально подано обґрунтування, показана зацікавленість влади та громадських об’єднань саме в партнерстві виконати вимоги проекту. Враховувалось також відсутність та поганий стан наявність дитячих майданчиків в селі.

Таким чином, учасниками проекту,  стають громади :

  • с. Бобрикове Антрацитівського району, де проект уде реалізовуватись сільською радою в партнерстві з ГО «ВЕКТОР»;
  • с. Коломийчиха Сватівського району, де проект уде реалізовуватись сільською радою в партнерстві з ГО «ДЖЕРЕЛО-2009»;
  • с. Новоселівське Сватівського району, де проект буде реалізовуватись сільською радою в партнерстві із ГО «ТЕРЕМОК».

Вітаємо переможників! Очікуйте на зворотній зв'язок із директором АСР – Ганною Дороженко щодо планування подальшої спільної діяльності в рамках проекту.

Нагадуємо, що детальну інформацію про проект можна отримати на сайті АСР у розділі «Проекти», за ходом реалізації проекту слідкуйте в розділі «Події».

Прес-служба АСР

Яндекс.Метрика