• Головна
  • Новини
  • Партнерство з громадськими лідерами Львівської області – це тільки начало нового етапу розвитку
Переглядів: 891

Партнерство з громадськими лідерами Львівської області – це тільки начало нового етапу розвитку

IMG 4767Іноді необхідно просто прибути до потрібного місця у потрібний час. Так сталося 23 серпня при зустрічі в офісі ПРООН з лідерами громадських організацій Львівщини.

Галина Литвин – виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування “Єврорегіон Картпати – Україна” та Василь Лозинський – виконавчий директор Асоціації Місцевих Рад “Ради Львівщини” представили свої організації та у процесі діалогу знайшли не тільки розуміння, а запропонували партнерство.

Таким чином, представники Львівської області до Дня Незалежності України нам в Луганську область привезли не тільки сюрпризи, подарунки та різну допомогу разом зі своєю делегацією, а ще й запропонували співробітництво по конкретним напрямкам. За підсумками попередніх домовленостей, маємо намір разом розробити та реалізувати конкретні проектні ідеї та впровадити кращі напрацювання на благо розвитку області, інтеграції її активних громадян у професійне коло однодумців по просуванню ефективних реформ, підвищення рівня місцевих громад до рівня інших показових громад України, подолання різних стереотипів, що заважають загальному розвитку області та Країни вцілому.

Маємо намір за підтримки львівських колег поновити співпрацю з громадськими лідерами Республіки Польша та в найближчий час сформувати команду громадських лідерів з числа луганських громад для обміну досвідом та налагодження партнерських зв’язків для подальшої спільної діяльності.

Далі буде.

 

 

Яндекс.Метрика