• Головна
  • Новини
  • Працівники Агенства Стійкого Розвитку Луганського регіону пройшли 1-й модуль навчання за темою: «Медіація. Базовий курс»
×

Попередження

JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /var/www/openjH/open.lg.ua/images/News/2018/09/2018-09-18
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/News/2018/09/2018-09-18
Переглядів: 1324

Працівники Агенства Стійкого Розвитку Луганського регіону пройшли 1-й модуль навчання за темою: «Медіація. Базовий курс»

2018 09 18 01З 14-16 вересня 2018 р. у м.Харків, за підтримки Програми Розвитку ООН та на базі Центра права та посередництва Centre for Law & Mediation, працівники Агенства Стійкого Розвитку Луганського регіону пройшли 1-й модуль навчання за темою: «Медіація. Базовий курс». Вцілому курс складається з 3-х триденних модулів, що відповідає 96 академічним годинам.

Тренінг складався з теоритичної частини основ медіації, принципів та правил процесу медіації. Була зформульована роль медіатора та його компетенції. Великий і дуже важливий блок відведено для розбору фаз та етапів медіації з акцентами на массу тонкощів ведення кожного з них. І було б набагато складніше зрозуміти, як повинен працювати медіатор, якби тренер не допомогла розібратись в тому, що таке конфлікт, його складових, видах, закономірностях розвитку, динаміці та ескалації.

Окрім теорії, учасники мали можливість попрактикувати набуті ними знання та вміння. Кожен зміг відчути себе в ролі медіатора та однією зі сторін конфлікту, зрозуміти, яка це не легка та відповідальна робота, але, водночас, цікава та несуча позитив і злагоду.

Окрема вдячність висококваліфікованому тренеру, Світлані Петровій, яка чітко та структуровано донесла інформацію до учасників та допомагла зформувати базові вміння і навички професійного медіатора та ведення процесу медіації.

Це були цікаві, емоційні та продуктивні три дні. Працівники АСР Луганського регіону з нетерпінням чекатимуть наступні модулі навчання для можливості дізнатись ще більше інформції та попрактикувати свої навички медіатора!

{gallery}News/2018/09/2018-09-18:::0:0{/gallery}

 

 

Яндекс.Метрика