×

Попередження

JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /var/www/openjH/open.lg.ua/images/News/2018/10/2018-10-05
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/News/2018/10/2018-10-05
Переглядів: 1184

Відбулися перемовини з партнерами щодо молодіжного обміну «DigiDialogue in Multicultural Communities»

2018 10 05 01З 11 по 14 вересня 2018 року в мальовничому місті Діліжан, Вірменія проходив підготовчий візит до міжнародного молодіжного обміну «DigiDialogue in Multicultural Communities» у рамках програми Erasmus+.

Метою обміну є заохотити молодих людей з різних країн Європи до розвитку їхніх навичок міжнародної комунікації та вирішення проблем міграції в Європі та за її межами за допомогою цифрових ЗМІ.

Партнером проекту з України виступає громадська організація «Агентство стійкого розвитку Луганського регіону».

Сам обмін відбудеться в жовтні, а поки лідери національних команд з України, Вірменії, Грузії, Естонії та Німеччини зібралися для того, щоб познайомитися ближче, поділитися досвідом у проведенні міжнародних проектів та обговорити програму майбутнього обміну.

Під час попереднього візиту лідери країн-учасниць розробили робочий розклад, удосконалили навчальну програму та розподілили обов’язки з проведення навчальних сесій обміну, а також обговорили шляхи розповсюдження інформації про результати проекту. Крім того, було розроблено план дій лідерів у разі виникнення непередбачуваних ситуацій. А ще представники країн знайшли час відвідати та ознайомитися з діяльністю місцевої організації "KASA", яка працює з мігрантами у місті Єреван.

Учасники попереднього візиту повернулися до своїх країн заряджені енергією та натхненні продовжувати роботу над підготовкою до проведення обміну.

{gallery}News/2018/10/2018-10-05:::0:0{/gallery}

 

 

Яндекс.Метрика